Tel: +387 35 631-686   |   Mob: +387 61 814-426   |   E-mail: info@alukonsalting.com
Call to schedule FREE !
+(01) 600 417 2100
For more details email us
info@cleaning.com

O nama

Alukonsalting d.o.o. je relativno mlada firma, koja je osnovana 20.03.2013. godine. Prvenstveno se bavimo proizvodnjom i ugradnjom PVC i ALU stolarije , ALU i INOX ograda, ALU i PVC roletni na domaćem i stranom tržištu.

alu-konsalting-logoMožemo odgovoriti na skoro sve zahtjeve kupaca od idejnog rješenja, proizvodnje, transporta pa do finalne montaže.

Firma posjeduje sopsveno vozilo namijenjeno za transport proizvoda.

Naša prednost je dugogodišnje iskustvo uposlenih radnika koji se ovim poslom bave već 10 i više godina. Naša firma nastavlja porodičnu tradiciju Daljac od 1960 god. odakle crpi veliko iskustvo u proizvodnji prozora i vrata, koje smo nekad proizvodili od drveta a danas od PVC i ALU profila.

Naši proizvodi zadovoljavaju sve Evropske standarde i norme, što ujedno predstavlja i garanciju za dugovječnost, pouzdanost i sigurnost odabranih proizvoda.

Veliki dio naših proizvoda plasiramo na Evropsko tržište ( Austrija, Njemačka ). Proizvodni program , pored standardnih dimenzija, čini i stolarija vanstandardnih mjera po zahtjevu kupca.

ALU KONSALTING doo vodi brigu oko svih aktivnosti vezanih za ugradnju, kako bi se omogućilo kupcu da pregleda da li su svi elementi u funkciji i ispunjavaju li tražene zahtjeve.

Naše savremene metode montaže obezbjeđuju zvučnu i toplotnu izolaciju, otpornost i statičku stabilnost postavljenih prozora i vrata.

Mi garantujemo da će naši proizvodi biti popravljeni od strane stručnih lica ukoliko dođe do eventualne reklamacije.

Radujemo se zajedničkoj saradnji.